fredag 4. august 2017

Fagbrev maler

Som maler vedlikeholder, fargelegger, dekorerer og restaurerer du innvendige og utvendige overflater i bygninger og konstruksjoner. Du får fagbrev eller svennebrev når du har fullført et yrkesfaglig utdanningsprogram og vært lærling i en bedrift. Du går på skole først, og deretter har du .

Hei Nå i august har jeg fagprøve som maler, noe som jeg regner med at jeg vil bestå. Tingen er at jeg har lyst og ta et nytt fagbrev i et annet håndtverkeryrke . Overflateteknikk er langt mer variert og omfattende enn å bare male. Med fagbrev som maler er du sikret en trygg jobb.

Formål: Malerfaget kan vi spore helt tilbake til maleri fra steinalderen. Fullført og bestått opplæring fører fram til fagbrev. Maler er en yrkestittel som brukes både på yrkes- eller håndverksmalere, som maler bygninger. Overflateteknikk og videre fagbrev som maler.


Enten du allerede jobber som maler og ønsker en videreutdanning, eller om du vil bruke et malerkurs til å etablere deg som maler,. Har du erfaring fra bygningsvern og restaurering? Vi kan tilby deg: Konkurransedyktig lønn Faglig utvikling God oppfølging fra din konsulent i Temp-Team Ønskede kvalifikasjoner: Fagbrev som maler E. Vi søker erfarne maler til vår kunde i Risør.


Sparkling, pussing, og maling av gips, samt maling av panel, dører og vinduer.

Vurdering i videregående kurs I maler- og byggtapetserer. For å oppnå fagbrev eller svennebrev, må det avlegges prøve i faget etter lov om . Sentral Godkjenning; Våtromssertifikat; Fagbrev, maler. Fagbrev tømrer; Fagbrev maler; Fagbrev murer; Godkjent stillasmontør; Godkjent overflatebehandler. Sikkerhetskurs offshore; Sertifikat personbil. Maler - Vi søker deg med kompetanse innen maling og sparkling.


Maler eller gulvlegger Malermester Morten Skancke AS holder til på Hamar. VI søker maler For kunde søker vi etter malere med fagbrev. Kunne jobbe raskt og effektivt, både selvstendig og i team . Foto: ShutterstockDet er mange unge mennesker som blir utålmodige etter å oppleve andre ting enn skolebenken etter at der er ferdige med ungdomsskolen, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.