torsdag 12. mai 2016

Isbor drill

Mora of Sweden4930Mora Chrome isbor 130mm. Mora of Sweden4930Mora Expert Blue 150mm Isbor. Den lar meg feste et isbor til en drill, og på den måten sparer jeg krefter på å borre hull, forteller han.

Stedet for testen av prototypen falt på . Under så finner du isbor i flere dimensjoner, både motoriserte og manuelle, fra kjente merker som Abu Garcia, Mora, Viking og ION. Rapala UR isbor 150mm følger med i dette Limited Edition-settet. Utskiftbare skjær og det borer ca hull i is på 50cm på en lading.

Sammenlign tilbud på Isbor fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, produktinformasjon og kjøpsguider før du. Kraftige Gardentec 52cc kombinasjonsdrill for jord og is kan brukes som jord drill eller isbor ved isfiske. Det medfølger to stk bor som kan byttes ut. Rapala 155mm isbor med adapter for batteridrill.


Effektiv isbor som uten problemer tar seg gjennom alle typer is. Den justerbare lengden gjør den enkel å bruke for alle. KRAFTIG IS OG JORDDRILL 52CC Gardentec hrkombinasjonsdrill som både kan brukes som jord drill eller isbor ved isfiske. Henriks Sveis posted this video on 2015-03-01.


V batterier, batterilader og koffert, og i tillegg et testvinnende Rapala UR 150mm isbor med drilladapter pluss en matchende Rapala wobbler. Oversikten inneholder totalt produkter med treff på Isbor. Beskrivelse: Heinola Ice Drill Jubilee meget holdbart isbor spesielt egnet for tykk og tørr innlandsis . Heinola Original 205mm isbor (tidligere navn UR Rantanen). Håndtaket kan fjernes og man kan bruke en oppladbar drill for å utføre jobben.


Vi har ikke selv testet dette, men det fordrer selvsagt en drill av god kvalitet. Med denne kan du enkelt motorisere din Hurricane isbor med en batteridrevet drill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.