mandag 15. juni 2015

Linoljekitt

Inte stenhårt ibland och kladdigt iblan utan lagom mjukt i konsistensen! Fönsterkittet är tillverkat av kokt linolja och andra polymeriserade, vegitabiliska oljor med tillsatser av konstgummi. För tillfällig tätning av sprucket kitt kan man pensla på en kittvälling bestående av linoljekitt uppblandat med några droppar balsamterpentin.

Glasning, konventionellt tryck- och falskitt för glasrutor i träbågar. Linoljekitt; Tekniskdata; Orderinformation; Nerladdningar. Traditionellt fönsterkitt för renovering och omglasning av fönster.


Linoljekitt is especially recommended for maintenance of old window frames in ancient buildings.

Linoljekitt is a ready to use putty which is easy to form into the . Observera att linoljekitt numera levereras vakumförpackad i en påse. Kittet använder du som fönsterkitt men även som utfyllnad i träsprickor och känsliga . Traditionellt linoljekitt baserat på linolja och krita som knådas till önskad konsistens och utlägges med kittkniv. Linoljekitt - Flügger Linoljekitt är ett linoljebaserat kitt framställt på tradionellt vis.


Linoljekitt 6är ett högkvalitetskitt i glasmästarkvalitet, framställt på basis av ren linolja och. Linoljekitt 6binder tätt och är beskyddande på glas och trä. Traditionellt linoljekitt baserat på linolja och krita som knådas till önskad konsistens och läggs ut med kittkniv.


Först och främst var det linoljekitt jag behövde.

Det borde väl finnas på vilken större bygghandel som helst, i dessa dagar av växande intresse . Linoljekitt Natur för fönster och trälagning utomhus. Photos and videos with the hashtag 'linoljekitt' on Instagram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.