torsdag 23. januar 2014

Maling til tak

Jeg har hørt malere forgremme seg over maling av tak. Bruk matt maling i pussede tak eller platetak. Men har du panelt tak (himling) står du langt friere.

Da kan blank maling gi liv til rommet med. Det viktigste ved valg av hvitfarge til tak, er at fargen passer til veggene og mot taklistene. Er rommet listefritt står du fritere til å velge farge i . Vask før maling er helt essensielt for å få et godt resultat.

Tak- og veggmoppen sparer deg for mye arbeid. Maleren viser hvordan du maler gipstak med perfekt resultat. Ruller er effektive og enkle å bruke til mange malejobber, ikke bare til store flater.


Det er viktig å velge riktig rull til det underlaget . Du har satt av helgen til å male taket, litt utpå søndagen innser du at du har kjøpt litt snaut med maling. Siden jeg har lyst til å gjøre det litt raskt og enkelt så lurer jeg da på om jeg kan bruke samme malinga på tak, lister og vegger? Ved å bruke LADY Tak får du et vakkert og skjoldfritt tak.


Trinn 1: Begynn med å male med pensel der rullen ikke kommer til. Bruk rikelig med maling, men ikke så mye .

Skal du male tak kan du bruke LADY Tak, som er en matt takmaling med. Det er nemlig alltid lurt å finne maling til tekstilene og ikke omvendt. For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! Det finnes ingen snarveier når vi snakker om maling.


Ved arbeid over store flater som tak og vegger settes begge verktøyene på . Ottos Tips: Innføring i hvordan du maler tak på en god måte. Askrue 4x16mm, Pan hode, Epoc Gold belagt, Korrosjonsklasse C TorxTtap 2 stk bits vedlagt, 1stk. Vi har maling til både tak, vegger og gulv. Eller kanskje du vil skape ny glans i veggpanelet igjen? Vi kan også gi deg tips og råd angående maling.


Maling av tak er et sikkert grep for å gi hele rommet et skikkelig løft. Det skal likevel nevnes, at en algebehandling kun er effektiv mot alger alene - det vil si, at er taket dekket av tykt lag mose, . Har du takplater som flasser, da er denne malingen perfekt. Usikker på merke, men den fungerer utmerket. Nordsjø original tak- og veggmaling helmatt bw 10l.


Original halvblank maling til dør, list og panel er … Vanlig pris kr 1900.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.