tirsdag 17. mars 2015

Veggbilder til stue

Hos Bohus får du små og store bilder til ditt hjem. Vi har oljemalerier, canvas og motiver fra kjente kunstnere. La oss gå offline og vise frem favorittbildene på en ekte vegg til en forandring!

Vi har et stort utvalg av ferdig innrammede bilder. Er du på jakt etter glede og farger, har vi fargerike, abstrakte bilder og flotte pop art-inspirerte trykk som utgjør fine blikkfang. Bestill Bilder til stue online hos Happywall.


Trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print.

Stuebilder - Store vegg bilder stue - Norsk bilde og. Finn veggbilder som DU vil ha på stueveggen din! Bildet til venstre har jeg ikke sett før, jeg liker at det “ser” mot de andre bildene.


En vakker samling av både kunst og gamle personlige bilder. Utvalget kan variere fra butikk til butikk. Tilbudet er til medlemmer i Fagmøbler kundeklubb og gjelder til og med søndag 27.


Noen raske tips til hvordan du kan lyse opp din stue: Lyskilder som lyser direkte eller mot. Lys opp bilder og kunst med bildebelysning. NO Vi selger veggdekorasjon i form av bilder på fotopapir (til innramming) og på ramme lerret til stue, soverom, barnerom, kontor, og alle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.