mandag 22. februar 2016

Sjakkbrett i tre

Et pent sjakksett i tre og praktisk størrelse til hjemmebruk. De indiske Staunton-brikkene er tunge og gode i forhold til størrelsen. Elegant sjakkbrett i lønn og mahogny, med stilige og solide trebrikker av typen Timeless fra DGT.

Brettet har ruter i full turnerningsstørrelse, 55mm. Våre sjakkspill inneholder både sjakkbrett og sjakkbrikker. Vi har både rimelige sjakkspill i plast, og eksklusive sjakkbrett og sjakkbrikker i tre.

Et enkelt og pent sjakkbrett med trebrikker. Brettet er sammenleggbart, med plass til brikkene inni. Det måler 40xcm når det er slått sammen, så det er enkelt å . Deluxe sjakkbrett og brikker Judit Polgar 1. Stilfullt sjakkbrett og brikker i tre, mm, ekstra dronning . Stilig sammenleggbart sjakkbrett og sjakkbrikker i tre. Brettet måler 300x150xmm (altså mindre enn et A4-ark), og er dermed lett å ta med seg. Middels stort sammenleggbart sjakkbrett, 420x210xmm, med høye sjakkbrikker (kongehøyde mm).


Stilfullt design med dekorative detaljer.

Norges suverent beste utvalg av sjakkbrett og brikker, valgfritt hver for seg eller samlet som det vi. Et pent sjakksett i tre og praktisk størrelse til . Goki Sjakkbrett i tre, 38x38cm (229-56922). Vi feirer verdensmester Magnus Carlsen med opp til rabatt på sjakkbrett! Velg mellom én, to eller tre sammenleggbare brett med brikker.


Goki Sjakkbrett magnetiske brikker, 25x25cm (229-56919). Sjakkbrett med brikker i tre x cm - Felt 30mm. MOTSTANDEREN ER I SJAKK MATT I LØPET AV KUN FIRE TREKK…. Du får utdelt et eget sjakkbrett i tre, brikker og klokke som du alltid har foran deg.


Beskrivelse Unikt sjakkbrett i tre selges. Sjakkbrikkene er detaljerte og har god tyngde. Finnes skuffe på hver sin side av brettet for oppbevaring av . Kjøp Sjakkbrett: Luksus - mahogni - og mye annet. Lekkert sjakkspill i tre; Et spill for spillere; Produsert av: Enigma. Størrelse må velges Utsolgt i nettbutikk.


Sjakkbrett og brikker handlaget i tre, kjøpt i Jugoslavia i 1982. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel. Staunton Turneringssjakkbrett med brikker. Nydelig stort sjakkbrett, utsøkt kvalitet, med brikker og brett i ekte tre(lønn). Brett cm, cm ruter, og en konge på 9 . Sammenlign tilbud på Sjakkbrett i tre i kategorien Spill fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Spill ved hjelp av vår tjeneste.


Sjakkbrett - alex ferguson, arne brimi, bestemors eventyrbok om jula, bli best med mental. Du kan kjøpe goki sjakkbrett i tre, 38x38cm hos Multitrend AS. Sjakk spilles på et kvadratisk sjakkbrett med felter som er vekselvis lyse og mørke. Sjakkspillet deles gjerne inn i tre faser: åpning, midtspill og sluttspill. Enkelte butikker opererer nå med ventelister på sjakkbrett.


Den mengden jeg solgte før jul i fjor solgte vi ut i år på bare tre dager, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.