torsdag 30. oktober 2014

Interiør til stue

Da Julie Furset innredet stuen, valgte hun en utradisjonell innfallsvinkel. Det var nemlig én ting som la føringene for resten av interiøret. TV-kos, familiebesøk, lesestunder; stuen skal fungere til mange formål.

Jeg tror på et mer personlig og spennende interiør i 2016. Nå ønsker vi myke former og materialer, og interiør som skaper liv: I stuen innreder vi med . Ved å bytte tekstiler, kan du raskt endre utseendet på din stue. Gjør stas på stuen med nytt interiør, se vårt utvalg av pynteputer, pledd og diverse pynt.

Dette er en nettside drevet på hobbybasis med mål om å tilby inspirerende artikler om interiør. Her får du en sniktitt i skjønne stuer fra påmeldte i Norges vakreste hjem. Er du interessert i interiør, bolig og DIY? Les historien bak de forskjellige tingene i stuen hennes. Minimalistisk og nøytrale farger er hvert fall stikkord for hvordan vi vil ha det.


Jeg elsker grått interiør, så sofaen skal hvert fall være grå og stooor . Decorama, en rimelig ny tapetbok høst 20fra Borge. Variert fiberkolleksjon, med trendy tapeter i forskjellige stiler. IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør.

For lenge siden var stuen et rom som stod på stas og ble lite brukt. Det er masse du kan gjøre for å åpne den opp og få en . BUTINOX Interiør Stue Sov matt er en inneklimavennlig, matt, løsemiddelfri og luktsvak akrylmaling med minimal lukt. Den matte overflate gir et elegant uttrykk . I stua vår har det flyttet inn en del nyheter fra Drømmeverden. Enten det gjelder på klær eller interiør. Er det et aktivitetsrom for hele familien eller er det mer et rom for stille samvær?


Er det et rom du oppholder deg lenge i, eller kommer stuen til å være lite i bruk? Du må også gjerne ta en titt på plassutfordringene for soverom, stuer og kjøkken. Finn og lagre ideer om Idéer Til Stuen på Pinterest, verdens idékatalog.


Her har vi samlet en oversikt over gode artikler til husets mange ulike rom!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.