torsdag 30. oktober 2014

Tak over terrasse søknad

Vi har veldig lyst til å legge tak over deler av verandaen vår, sitter på nettet og prøver å hente inn informasjon og erfaringer men finner svært lite . Byggesøknad for tilbygg over m– byggesøknad med krav til. Søknad om tillatelse til tiltak; Opplysninger om tiltakets ytre rammer.

Spørsmålet – i øknaden er det godkjent terrasse på eksisterende tilbygg i etg (på flat tak). Med et tett tak over uteplassen vil møblene under det være mer beskyttet,. Kan ikke plasseres over ledninger i grunnen. Bygging av terrasse på bakken vil, der plasseringen ikke er i strid med arealformål, .

Terrasse, veranda, balkong og altan er som kjent utendørs konstruksjoner der vi gjerne oppholder. Trodde du skulle bygge tak over en eksisterende terasse. Du må kjøpe situasjonskart over eiendommen, samt lage tegninger over planlagt . Bruker du disse to reglene i sammenheng kan du lage terrasse uten å byggemelde. Gnr 1Bnr 1- Nesset Terrasse og - Takoverbygg over. SØKNAD OM TILTAK FOR UTVIDELSE AV TERRASSE OG TAK OVER.


En terrasse med høyde på inntil meter over terreng, og avstand til. Søknad om større eller høyere veranda eller balkong må innsendes av foretak som kan . Oversikt over tiltak du ikke trenger å søke om. Utegulv, terrasse, veranda, balkong og altan er konstruksjoner for uteopphold. Mindre tiltak (søknad om tiltak uten ansvarsrett) Du kan benytte den noe . Saken godkjennes i henhold til plan- og bygningsloven § 20- TEK og mottatt søknad. Endringen består i at det skal oppføres nytt tilbygg mot sydvest i form av delvis åpent tak(pergola) over deler av terrassen, og at terrassen på bakken utvides mot . Enkle byggverk er så små at du ikke trenger søkna så lenge du har oppfylt.


Trenger du en stor bod til hageredskaper og sykler, blir den fort på over mog. Dermed kan du bygge en terrasse som ligger høyere enn resten av hagen, . Veranda er en åpen bygningsdel, understøttet og eventuelt overdekket av tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.