torsdag 4. september 2014

Dørvrider biltema

Inner- og ytterhåndtak, låseblikk samt dørholder. Monteringsskruer og rosetter (art. 88-015) medfølger. Vriderpinne og skruer kan kappes til ønsket lengde med metallsag.


Jeg har kjøpt dørvridere på Biltema til en bunke Swedoor billigdører (de pressede), og jeg trodde faktisk . The offer can be purchased in Biltema at 89. Inner- og ytterhåndtak, låseblikk og dørholder. The offer can be purchased in Biltema at 99. Formpresset lettdør i klassisk stil med speil.


Karm, terskel og dørvrider er ikke inkludert. Knagg av polert, rustfritt stål med knotter i ulike farger for praktisk opphenging. Henges over innerdør eller klesskapdør, behøver ingen skruer.


Vi kjøpte to slike dørvridere på Biltema sist helg. London til New York for å rappe en kul dørvrider de hadde sett på et hotell eller noe slikt. Kan bruke vanlig epoxy, (Biltema sin er hel ok) Engangs sprøyter får du på apoteket. Utvalg dørvrider og låskasse - last post by volvo_penta_.


Ja kansje jeg rett og slett skal lage en liste og sende til diverse . Dørvrider Krom – Håndtak ytterdør – Velkommen til Byggmax! Mulig du finner på biltema, clas ohlson osv også. Heldigvis kjøpte jeg noen vakumposer på Biltema i forrige uke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.