torsdag 4. september 2014

Jordanker biltema

För infästning av stolpar i marken utan varken grävning eller gjutning. Danner et stabilt fundament uten at du behøver å grave eller støpe! Varmforsinket jordanker som skrus ned i bakken og er utstyrt med stolpefeste i U-modell.


For innfesting av stolper i bakken uten graving eller støping. Du får manuelt jordbor til rundt 1kr på Biltema - bør holde til. Biltema jordanker som fundament til trapp. Jordspyd galvanisert 4XL1000mm Ikke Biltema skit, kraftige og galvaniserte Har igjen, pris pr stykk Kr.


Du er nå klar til å grave hull til støpesylindre, (eller slå ned jordspyd). Fest snorer med lodd hengende i enden, i senteravmerkingene på rettholt, og plasser . På Clas Ohlson I Alt for gjør-det-selv'ere online. Påtagelig mange av dem skal til Biltema på Olrud. Read more about anslut, vertikalt, jordspydet, produktet, jordspyd and biltema.


Hei Kan noen gi meg anbefalinger til valg og montering av jordspyd eller. Paddock jordanker (16-01-2022:22:38) (svar på 139638). Så er det da forhåbentlig til båden og ikke til spillet på bilen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.