onsdag 22. januar 2014

Tilhenger obs bygg

Er det mulig å låne tilhenger på Coop OBS bygg i Bærum? Er litt usikker på om platene går inn i bilen. Og kan de ansatte hjelpe til å kutte ting.

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål om tilhengere og hva som skjer når du leier en tilhenger hos oss. Eirik Øyasæter, bosatt i Lier, har funnet opp en tilhenger som med enkle grep kan. Vi har tilhengere til utleie hvis du kan transportere varene selv.


Ikke registrert, kan ikke registreres for vei.

Etter første bruk må du fylle på fett i hjullagrene, for eksempel 36-4552. Trenger du å leie henger kan du henvende deg til betjeningen, så skal vi hjelpe deg. BYGGEVAREBUTIKK: Coop Obs Bygg på Rud blir naboen til Plantasjen og. Målselv får i juni den første butikken av typen Extra Bygg nord for Fauske. Et slikt konsept er allerede etablert på Obs Bygg i Tromsø, og det . Bygg selger en NY stor solid tilhenger, til en av de beste priser i landet.


Skal du kjøre flyttelass eller leke søppeltaxi med henger i påsken? OBS: Selv om enkelt biler har høy tillatt hengervekt, anbefaler ikke ekspertene at du . Nye Coop Obs Bygg på Haukås i Åsane som åpner 20.

Vil du være den første til å få vite om tilbud for Tilhengere? Ser du etter ◴ åpningstidene til Coop Obs Bygg? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Coop Obs Bygg i ELVEVEIEN 1i Larvik på . Vare-Tipp-Båt-MC-ATV, og Sammenleggbar i én og samme tilhenger, 750kg.


Man kan selvsagt også bruke samme feste til å trekke henger, men det er. Jeg låner bilen ofte til søppeldyngen eller OBS Bygg, men takker . Firmaet har ikke oppgitt andre åpningstider. Bygg er byggevarekjede for Gjør det selv markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.