onsdag 22. januar 2014

Tapet arendal

I kveld må de riste av seg skuffelsen om de skal få noe med seg fra Sørlandet. Nå venter nemlig fjorårets seriemester Arendal, som leder serien . Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Arendal.

Arendal vest Arendal sentrum Øyestad øvre 0 . Vi har en kunde som har kjøpt mye tapet hos oss, og en dag tok jeg mot til meg og . Intervju med Arendal-trener Knut Tørum etter sesongens første tap. Tapetsere stue, ferdig til tapetsering ca 65kvm veggflate.

Victor Vindfjell scoret i tapet mot Arendal. Jacob Rasmussen sørget for at Arendal stakk . FØRSTE TAPET: Magne Hoseth og NFK måtte tåle det første tapet i ettermiddag. Topplaget Arendal slo Asker borte, og er dermed alene på . IF Arendal er seriemeister i eliteserien i handball trass i eitmålstap for.


Dette er det deiligaste tapet eg har vore med på nokon gong, seier . Ferdigblandet, vanntynnbart tapet- og vevlim.

For liming av papirtapet, nonwoven-tapet, tynnere glassfiberstrie og . Det unge BHK-laget tvang den hardtsatsende serielederen fra Arendal til å levere sitt aller ypperste for å snike med seg finaletriumfen. Arendal-juniorene var skuffet etter tapet mot Jerv. Juniorene har hatt en rufsete sesongstart.


Tirsdag kveld tapte de 1-for Jerv på Bjønnes. Fløytrener Joey Hardarson deppet etter 0-1-tapet for Arendal, men nekter å gi opp håpet om fornyet spill i 2. IKKE FORNØYD: Kolstad-trener Stian Gomo synes tapet mot Arendal kom etter den svakeste Kolstad-prestasjonen på lang, lang tid. Espen Birkeland var ikke veldig imponert over verken dommer eller motspillere da han ble utvist i 1-tapet mot Arendal mandag kveld.


Etter tap nummer to av like mange mulige for Donn i årets sesong, var Dardan Dreshaj og Arendal langt fra fornøyde etter . Arendal hadde spilt kamper uten å tape før søndagens kamp på Halden. Det største tapet på over to år var et faktum og Arendal tok nok et . Tapet mot ØIF Arendal er historie Nå er blikket rettet mot søndagens kamp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.