fredag 27. oktober 2017

Miljøvennlig

Jo flere som kjøper, bruker og lever miljøvennlig, jo mer miljøvennlig blir både marked og samfunn. Når stadig flere velger miljøvennlig alternativ i hverdagen, gjør også noe med markedet. Produkter og tjenester som er tilvirket med hensyn til miljø, helse og .

Lurer du på hvordan DU kan være mer miljøvennlig i hverdagen? Her er noen tips til små og store grep du kan ta helt selv: Grønne innkjøpsvaner: 1. Hvordan kan du bli mer miljøvennlig i hverdagen? Hva kan DU gjøre i din hverdag for å være mer miljøvennlig? SVAR: Hei Det er lett å si at det er viktg å være miljøvennlig, men ganske komplisert å gi et kort svar på spørsmålet.


Det er mange grunner til at man bør være . Denne erkjennelse har før til at det å fremme mer miljøvennlig transport i dag er et av hovedmålene i den nasjonale og internasjonale transportpolitikken. Det er i hovedsak tre måter å gjøre transport mer miljøvennlig på: Redusere transportbehovet; Skifte til mer miljøvennlige transportformer; Ta i . Våre tips til en bærekraftig, rettferdig og miljøvennlig livsstil. Hvis forbrukeren ikke gjør det mest miljøvennlige, hevder rapporten at tøybleiebruk er mindre miljøvennlig enn papirbruk.


Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan velge en miljøvennlig ferie, og vi tar gjerne i mot flere tips hvis du har! Jøtul ligger i verdenstoppen når det gjelder miljøvennlig ildstedsteknologi.

SiÅs studentbolig - miljøvennlig hverdag. Produksjon av bilen og hvor strømmen kommer fra er viktig for det totale miljøregnskapet. De senere årene har antallet elbiler i Norge hatt en enorm vekst.


Politikerne har ført en klimapolitikk som gjør det å eie en elbil et attraktivt alternativ til bensin- og . Ordningen med forskningssentre for miljøvennlig energi (FME) skal etablere tidsbegrensede forskningssentre som har en konsentrert, fokusert og langsiktig . Det nasjonale målet for transportpolitikken i Norge er å tilby et effektivt, tilgjengelig, sikkert og miljøvennlig transportsystem som dekker samfunnets behov for . Fjernvarme er et energisystem som gir få naturinngrep, lite utslipp og liten ressursbruk totalt sett. Marmoleum, vårt eget linoleummerke, er et naturlig produkt laget av naturlige råvarer, hvorav er hurtig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.