fredag 27. oktober 2017

Krav til plate under ovn

Er det krav til størrelse rett foran ovn og rundt? Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted. Gulvplate Ovn 700x900x6mm Sotet Fasettslipt Glass. Gulv av brennbart materiale må foran og under ildsted dekkes med plate av. Montering - Tåler gulvet vekter av ovnen?


Montering- Hvor lang tid tar det å sette inn en ny ovn? Ved montering av ildsted er det et krav at man tar høyde for:. Det er og krav til prosjektering og utførelse.


Ved installasjon av ovn er det spesielt viktig å være oppmerksom på peisovnens. Aduro peisovn kan du se hva kravet for nettopp denne ovnen er. Det sikrer våre krav til effektiv og økonomisk bruk av brenselet. Les hele denne anvisningen før du begynner å. Gulv av brennbart materiale skal beskyttes med plate av. Skal ovnen stå på et gulv av brennbart materiale, må hele gulvet under ovnen dekkes av et belegg.


Brennbart gulvbelegg skal fjernes under den beskyttende platen. Skifte av rør, murstuss eller ildsted ; ved skifte av en av delene uløses krav om . Det jeg også har fått med meg er at det er visse krav til gnistfanger utenfor. Ildsted skal stå på fot av ubrennbart materiale, og gulvet under ildstedet skal være. Plate kan sløyfes når ildstedet er montert på solid og ubrennbar . Ildsted: Ovn, peis eller peisovn for lokal oppvarming. Kan jeg oppevare opptenningsved under ovnen?


Krav til gulvplate: Skal ildstedet anbringes på gulv av. Kjøp en herdet glass plate som du legger over. Nei, jeg gjør ikke krav på å kjenne sannheten.


En ovn eller peis skal fungere hundre prosent tilfredsstillende om du skal få. Veden må være tørr, helst med fuktinnhold under 16–. I midten: Den brannsikre platen er på plass, og det er saget ut hull for pipa i taket under loftet Til høyre: . Ovnen oppfyller kravene for at kunne koples til en skorstein som er dimensjonert for en. Er gulvet under ovnen brennbart, må det beskyttes av et brannsikkert . Tredørk eller brennbart dekksbelegg under ovn skal beskyttes.


Ovn skal være anbrakt minst cm fra ytre plate. Brann- og redningsetaten, Boligseksjonen Nedre Rommen 09Oslo. Det stilles ingen formelle krav til den som skal sette opp et ildsted. Dette er et spørsmål som omhandler krav i teknisk forskrift til plan- og.


I utgangspunktet skal det være ubrennbar plate under og foran ildstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.