onsdag 2. august 2017

Restaurering av trapp

Se trinn for trinn hvordan du går fram for å fornye og pusse opp trappen. En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store prisforskjeller. Restaurering av gamle trapper, bilder som viser før og etter.

Vi fant ut at vi skulle ta å pusse opp trappen vår, den var i furu, og veldig slitt med mange hakk. Vi har fjernet belegg i trinnene, trappen skal males hvit iflg. Spansketrappen, et av Romas mest kjente landemerker, åpner fredag etter lengre tids restaurering. Men juvelfirmaet Bulgari, som har betalt for .

Ta kontakt om du ønsker ny trapp, dører, vinduer, rekkverk eller restaurering. Hovedproduktene våre er produksjon og montering av trapper, vinduer og dører. Glemte å sende med dette bildet av laftet trapp som kan legges ved siden av hundehus.


Vi produserer og monterer alle type trapper etter tegning, vi skaffer og monterer spiraltrapper og tilhørende reposer. Dette medfører at trappen fra svalgangen i 2. Vår oppgave er å forlenge trappen slik at den . Skifte gelender, og legge laminat i trinn. VIDEO: En trapp skal ha noen bestemte mål for at den skal være god og trygg å gå i opp og ned.


Disse målene er bestemt av menneskets skrittlengde.

Prosjekt trapp og gangen oppe :-) På de to første bildene her vises hvordan det såg ut når vi kjøpte. Sherpaer frå Nepal byggjer trapp til Ulriken. Les også: Ny sherpa-restaurering i Geiranger.


Med vår lange erfaring vil du få gode råd angående ny trapp eller utskifting av trapp i din bolig. Jobber veldig mye med trapper i forbindelse med restaurering. Mange betong trapper er utsatt for stor slitasje, hyppig bruk, salting, fuktighet og karbondioksid. Betongveggen kan forårsake sprekker som kan føre til . Restaureringshåndverker innen snekring og tømring.


Tak, trapper, vinduer, laft, stav, maling av vegger, diverse. Nekerøed Snekkerverksted ble grunnlagt av snekkermester Matthias Beier i 2011. Bedriften har spesialisert seg på restaurering og kopier av trapper, dører. Oppussing, reparasjoner og restaurering av en gammel dør, dørbla dørbeslag kan være en grei gjør det selv.


Ta vare på gamle gjerder, porter og trapper. I mange eldre hus er trappen som et smykke i interiøret. Den har vakker utforming, og slynger seg som en grasiøs korketrekker mellom . RESTAURERING i PORSGRUNN har aldri vært enklere! Stikkord: Flis Mur Maling Tømring Gips Trapp Restaurering Gulv . Våre trapper fyller et estestisk behov i tillegg til det rent funksjonelle.


Ved vårt verksted i Bergen tar en ny spenstig “one of a kind” trapp form. Det er enklere enn du tror å fornye trappen – du kan male eller legge . Vi har god erfaring og tar oss av alle oppgavene knyttet til nyetablering, utbytting eller restaurering av din trapp. I mange tilfeller kan oppussing av eksisterende . Vi driver ikke med masseproduksjon, men kan hjelpe deg med dør, vindu eller trapp. Restaurering av gammelt eller produksjon av nytt. Norsk Folkemuseum skal restaurere en skiferbelagt trapp på ca kvm.


Skiferen må demonteres, merkes og monteres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.