onsdag 2. august 2017

Innrede babyrom

Det er mye du må tenke på når du skal innrede barnerom, her får du noen gode tips! Det å innrede et barnerom er ikke alltid like lett.

KULE BARNERONorske interiørblogger (NIB) har kåret de kuleste barnerommene på bakgrunn av forslag innsendt av medlemmene. Har ikke barnerom, jeg har ikke funnet ny leilighet ennå, derfor . Har vært på Ikea og sett, men syns utvalget er ganske så labert.

Har videre sett på enkelte nettsteder, men . Kanskje det kan bringe deg en ide, du som også skal innrede et gutterom. Det kan ikke minst være en utfordring å finne balansen mellom . Har du planer om å innrede eller pusse opp et barnerom? Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter.


Selv om babyrommet er ferdig her i hus, så er det fortsatt like kjekt å se videre på interiør til barnerom. Når skal dere begynne å innrede babyrommet? Tenker å kjøpe møbler og fylle opp skuffer og skap med babytøy.

Det er fort gjort å tenke at et babyrom helst bør males rosa eller lyseblått eller i. Innred heller med farger du selv liker, gjerne noe som har et nøytralt uttrykk, . Det er mange ting å tenke på når man skal innrede et barnerom og noen blemmer å gå på når man aldri har gjort det før. Jeg har inntrykk av at alle har babyrom klart når babyen komme. Om en liten måned er det min tur til å innrede barnerom. Se våre lyse, fargerike og praktiske babymøbler! Du kan velge mellom alt fra sprinkelsenger, madrasser og sengetøy til leker, tekstiler og sikkerhetsutstyr.


Innrede Barnerom ~ Liten jente lite men koselig rom. Når man innreder et barnerom, må man ta utgangspunkt i barnet alder og hvor stor plass man har til rådighet. Det finnes så mange fine barnerom der ute, og det klør i fingra etter å designe og innrede barnerom. Etter en periode med fargeglade barnerom er det nå in med lyse, duse rom.


Innred med plakater og posters til barnerommet. Her viser vi hvordan du kan lage en bildevegg eller. Bloggeren gleder seg til å innrede babyrom - men vet ikke hvor lenge familien på snart fire blir boende i Skien. Holder du på å innrede et barnerom som må fungere både for gutter og jenter? Se våre fire interiørideer for foreldre som vil ha et kjønnsnøytralt barnerom.


Gratulerer til finalistene som er plukket ut av Pia Strømsta redaksjonssjef i MAMMA. Etter at dere har stemt, må dere titte inn på nettsiden til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.