fredag 20. januar 2017

Turbo spesialisten

For alle entusiaster - med et veldig bra forum! Nettlenke STCS - Saab Turbo Club of Sweden.

Om det blir for dyrt må jeg bare kvitte meg med den. Lurer du på hva det er vi driver med og hva vi kan gjøre for deg. Vi fikser bilen på en god og driftsikker måte, .

Brukes alene eller som en avsluttende akselerator. Injektorer, pumpedyser, komplette dyseholdere samt deler til disse. SSP har flere leverandører på trimprodukter for de fleste turbodieselbiler, samt en del turbo- bensinmotorer.


Det er viktig å merke seg at det kan være krav fra . Turbo 4S Bærearm - hjuloppheng PRODUSERT AV: FEBI BILSTEIN. FEBI BILSTEIN Bærearm - hjuloppheng bakaksel begge sider. Page of - Diesel Eller Bensin - posted in Generell diskusjon: Jeg kan jo dra fram eksempelet for turbo-spesialisten Saab.


Håper at han her spesialisten snart kan få fingen ut og ta en titt og gi.

Så i Turbo Afdeling, han var ved at overbelaste, men så Stål, en Ultralink eller . Med Zafira CNG ecoFLEX Turbo har Opel for første gang kombinert. Opel i samarbeid med spesialisten BorgWarner turbosystemer. Denne tyske Mercedes-spesialisten har bygget videre på GLA AMG. See more of Chip Spesialisten by logging into Facebook. Optimalisering av en Audi TT turbo, steg på denne gir 210HK og 300NM.


Var i kontakt med Solfilm spesialisten i dag vedr soting av rutene på min Saab 93. Nevnte STCN , helt uoppfordret vil han gi alle STCN . Nye dyser og ny Turbo som vi trodde først var problem eller kunne være etter motor kyndig. Turbo trykket var bra etter utsagn fra spesialisten.


Turboen er tight og fin og har bare gått 60. Totrinnsturbo: Den beste, men også dyreste, løsningen på at en turbo virker best på et turtallsområde, er å ha to.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.