fredag 20. januar 2017

Industrimekaniker

Arbeidsoppgaver En industrimekaniker er en allsidig montør og reparatør. Industrimekanikeren driver med tilvirkning av maskindeler,. Fastsatt som forskrift av Utdanningsdirektoratet 14.

Industrimekaniker er et allsidig yrke, der arbeidsoppgavene ofte varierer fra bedrift til bedrift. I all hovedsak lager, monterer og reparerer industrimekanikeren. Kurset er for deg som har lang og allsidig erfaring fra industrimekanikerfaget, men som ikke har tatt fagbrev.


Arbeidsplasser for en industrimontør og industrimekaniker finnes innenfor en rekke virksomheter som mekanisk industri og kjemi og prosess-, olje-, og.

Industrimekaniker (ref.nr. 3265215182) for Moelven Løten AS Moelven Industrier ASA er en av Skandinavias ledende leverandører av byggprodukter og. Tok fagbrev etter år som industrimekaniker.


I forrige uke fikk disse tre fra Delitek AS i Alsvåg fagbrevet. Verksted AS: Vi trenger industrimekanikere for snarlig tiltredelse. Vi ønsker en ny medarbeider med fagbrev og erfaring fra tilsvarende.


Here are the top Industrimekaniker profiles at Aker Solutions on LinkedIn. Get all the articles, experts, jobs, and insights you need. En industrimekaniker skal både kunne installere og reparere de forskellige typer maskiner på store industrivirksomheder.


Intervju med industrimekaniker ved Nidar.

Industrimekanikere vedlikeholder, lager, monterer og reparerer maskiner og utstyr. Industrimekanikere skifter deler på maskiner og bygger . Jan-Ove Branes er industrimekaniker på Blowtech I Kongsvinger. Det er et interessant og variert yrke, hvor du alltid lærer noe nytt. Når du har fullført utdanningen og bestått fagprøven får du fagbrev og yrkestittelen industrimekaniker.


Ved verket i Sauda søker vi en industrimekaniker som vil inngå i vårt vedlikeholdsteam med ansvar for vedlikehold og forbedring av mekanisk utstyr i råvare- og . Leter du etter kurs for å bli industrimekaniker? Du finner blant annet et kurs du kan melde deg på som ender i et fagbrev for . Industrimekaniker - På jakt etter nye jobbmuligheter? På vegne av en av våre kunder søker vi etter dyktige industrimekanikere til helautomatisk lager. Deler av arbeidet vil foregå i en høyde på 27 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.