tirsdag 24. januar 2017

Tapet i trapp

Ja, eller vanlig skap hehe Lekkert iallefall. Trapper som er gamle kan bli som nye med noen enkle grep. Nå kommer det kanskje mest etterlengtede innlegget fra våre kunder.

Alt du trenger å vite om å legge kontaktplast i trapp. Vi får inn titalls spørsmål hver dag om . Et lyst tapet med dust bladmønster snor seg opp gjennom etasjene. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.

Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Trapp og trapperom, gjør-det-selv, video, forhandlersøk. Her får du noen idéer til hva du kan gjøre med en helt vanlig, eller kanskje litt kjedelig, trapp. Bruk farger og fantasi, eller tapet og tålmodighet. Vi har ei trapp i tre som er blitt veldig sliten og stygg etter mange års flittig bruk.


Oppdraget består i å tapetsere vegg i trapp mellom første og andre etasje. Disse brukes til å fornye alt fra bord og benkeplater til trappetrinn og vegger. I det siste hjørnet lå bjelken rett på trappetrinn.


Vi vurderte også stige, men siden vi har buet 1graders trapp . Vi har tapet i mange rom, men det eneste stedet det ikke var planlagt var i trappa opp.

Den tapeten var rester etter en utstilling i en tidligere jobb . Det var sånn da vi flyttet inn (minus avrevet tapet, det er bandittene våre) og vi håper det blir i. Alle fire fikk klatre i samme trapp, i det minste. Behöver lite tips och råd hur man ska göra med tapet i en hall där det finns en trapp upp till övervången (inredd vind). Eit sameige på Ikenberget fortvilar over trapper dei meiner er ulovleg bygde. Tapet i retten påførte sameiget fleire hundre tusen kroner i eigne . TAPETUTFORDRING Norske Interiørblogger og Fargerike fokuserer på tapet!


Fra valg av farger til fjerning av tapet - BoligPluss-ekspertene svarer. Jeg har en trapp som kan være glatt for små barneføtter i sokkelesten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.