tirsdag 24. januar 2017

Jotun grønn

Passende farge til grunnmuren: Slipesten 1491. Spesialolje for impregnert utendørs treverk; Fås i klar, grønn og gylden; Motvirker gråning og oppsprekking.

Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner. I Reflections of earth temaet fra det nye LADY fargekartet finner du vakre grønne farger og varme nøytraler. I mitt forrige blogginnlegg så vi på de blå tonene.

Når vi ser innslag av grønt i blåfargene, får vi et ekstra . Man klatrer opp en vindeltrapp til et stort tak – en herlig grønn oase. Of Light relanserer vi et knippe med velkjente lyse Jotun LADY farger. Det går en frisk grønn bris over landet for tiden. Og den grønne brisen heter LADY 71Minty Breeze.


I dag hadde JOTUN og LADY lansering av sitt nye globale fargekart for 201 og. Hovedfargene i dette temaet er de grønne fargene Green .

Spesialolje for impregnert treverk utendørs Fås i blank, grønn og gylden kvalitet Motvirker gråning og oppsprekking. Grønn farge i stua, laubær fra jotun skrevet i AnonymforuTenker å male veggen i en grønnfarge. Jotun, kan du være helt trygg på at fargen er estetisk vakker – og at den. STAFFASJE PÅ BEGGE HUS: JOTUN 10EGGHVIT.


Nina er fargedesigner i Jotun og har til enhver tid full. Nå opplever han at kraftige farger som nøttebrunt, aprikos, sterk blå og grønn er tilbake i trendbildet. Jotun-fargene Kokos, Sjel eller Lys Antikk er fine.


Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. Gylne gule, grønne, oransje, røde, blå og turkise…for å nevne noen. Blått og grønt skaper en atmosfære, sier Thurmann- Hoelseth. KALKFARGE: Fargesjef og trendanalytiker hos Jotun Lisbeth Larsen vil . Varenummer: CE6659EAN: 70293508906Enhet: SPA Lager: Ja .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.