onsdag 18. januar 2017

Metall lakk

Vi tilbyr et bredt utvalg produkter beregnet for korrosjonsbeskyttelse og dekorasjon av metall. Alt fra enkle primere til avanserte 2-komponente UV-bestandige . Leverandør av maling, lakk, lim, sliperekvisita, sprøyteutstyr, verktøy.

Sprayboks Tokomponent lakk i valgfri farge og glans. Serien har produkter som kan brukes rett på metall, tre og hardplast – eller rett på rust. Her er noen tips og litt inspirasjon, så er det er bare å sette i gang å fornye . Enten du foretrekker pensel eller sprayboks, er lakk en enkel måte for å gi.

Emaljelakk kan brukes på underlag som tre, metall og hardplast og . Lakkpartner leverer industrilakk til metall fra International Protective Coatings som er ledende leverandør av korrosjonsbeskyttende . Den beste beskyttelsen får du når du benytter Hammerite på nytt metall. Du får en vakker emaljeliknende høyblank overflate med innebygget rustbeskyttelse . Sentrale produktegenskaper Anvendes på metall og treverk. De ulike spraytypene vi har i vårt sortiment kan anvendes på metall og treverk.


Man unngår dermed misfarging av treverket og fiberreising.

Jeg skal lakkere litt forskjelige scooterdeler, jeg bruker lakksprøyte og delene er av metall så hvilken lakk bør jeg bruke? Her finner du mer nyttig informasjon om malinger og lakk, samt mye annet det er. Underlaget spiller også en viktig rolle – treverk, metall, gips, betong, murverk . Lakk er robust og værbestandig verner mot slitasje og rust, den kan brukes både inne og ute.


I våre butikker kan den blandes i de fleste farger slik at du raskt og . Hjem Kjemi Grunning, sparkel og lakk Primer for metall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.