onsdag 18. januar 2017

Linoleumsbelegg

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi i Eiker tak og blikk driver med takomlegging,. Kontaktinformasjon for Eiker Tak og Blikk AS Solbergelva, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Jeg har drevet med taktekking og blikkenslager arbeid siden 19og tar alt av jobber innen dette. Mitt motto er at fagkunnskap gir trygghet, derfor tilbyr jeg alltid . Eiker Tak og Blikk AS har besøksadresse Jonsebrøttet 30Solbergelva. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen .

Eiker Tak og Blikk AS fra Solbergelva, Nedre Eiker. Eiker Tak og Blikk Tommy Smith à Solbergelva, avis rédigés par de vraies personnes. Yelp permet un moyen facile et amusant pour trouver, recommander et . Her finner du informasjon om ledelse og styret i Eiker Tak og Blikk AS.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Jeg har holdt på med dette i år, og har vært med på litt av hvert, forteller Tommy Smith i Eiker Tak og Blikk. Vi tekker alle typer tak, med alle typer tekking!


Våre kundemasse er borettslag, private med eneboliger og næringsbygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.