torsdag 19. januar 2017

Bohemsk interiør

Lag en bohemsk drømmefanger eller pyntegjenstand ved å bruke stoffremser, ståltråd og tau. HAGEFEST BOHEM-STYLE: Her har Nina gjort et dypdykk i sin enorme skattekiste av interiørprodukter i bohemsk stil, funnet i skuffer og skap, .

Blomstrende vårnyheter: Mote, skjønnhet og interiør . Hjem Oslo Interiør design Bohemsk eleganse. Iglica mens vi sitter under de imponerende lampene som dominerer DAY Birger et Mikkelsens interiør.

Litt bohemsk-aktig interiør, gøy å bo i en stil man ikke har selv hjemme. Som den ekte interiørentusiasten jeg er, syns jeg mange interiørstiler er . LITT BOHEMSK INTERIØR – STADIG I ENDRING.

Litt glamorøst, litt bohemsk og litt corny. Det er blogger Maja Hattvangs suksessoppskrift! Mathilde beskriver sin egen stil som bohemsk med kunstneriske og fargerike. Krok og Krinkel Bokcafè, Bergen Bilde: Bokcafe interior - Se TripAdvisor-medlemmers 5objektive bilder og videoer av Krok og Krinkel Bokcafè.


I hjemmet er det mest hun som er opptatt av interiør. Selv beskriver Nylund stilen sin som eklektisk og litt bohemsk. Amalie Fagerli beskriver interiørstilen som litt røff og bohemsk med.


Jeg har endelig begynt å studere Interiør på Høyskolen Kristiania! BOHO CHIC Ny trend-kampanje i butikk med masse lekre, nye varer i bohemsk stil og turkise farger. Sort fungerer som tyngde og motvekt i et naturlig og mykt interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.