torsdag 19. januar 2017

Behandling av parkettgulv

Vi i Parkettstudio AS gjør de fleste typer behandling av heltre og parkettgulv etter dine behov og ønsker. Vi har kompetente medarbeidere innen både . Vi har pusset opp huset og skal snart ta i bruk vår nye olja hvitpigmenterte eikeparkett.

Noen dråper Zalo i vaskevannet og godt oppvridd . Tarketts lakkerte parkettgulv har en høy flekkbestandig- het. Vi foretrekker enstavs parkett fordi vi er blitt mer oppmerksomme på hva. Parkettgulv er vakkert og behagelig å gå på.

Før eller siden resulterer det i skåling, og det er stor fare for at parkett-. SAGA Parkettgulv som er behandlet med naturolje fra fabrikk må behandles umiddelbart etter legging. Gulvet må være helt tørt før videre behandling foretas.


Olja in ett parkett- och trägolv med Kiilto Parquet Oil. Har du et gammelt, slitt parkettgulv eller et godt gammelt heltre gulv gjemt under lag med gammel. Når parkett skal behandles må gulvet først slipes ned til bart treverk. Det er svært sjelden du kan legge en ny behandling over en eksisterende.


Det samme vil parkettgulv i en husmannsstue være. Et parkettgulv fra Karelia gir deg trygghet, kvalitet og et gulv med lang levetid du lett blir glad i.

Bjoorn's parkettgulv kan installeres i avanserte mønstre som firkant og fiskeben. Behandling av parkett kan være en utfordrende oppgave, men kan også gi . Helst en som gir deg en parkett som reflekterer din personlige stil. Vi hjelper deg og forklarer deg om de ulike valgene. Behandling av parkettgulv er viktig for gulvets levetid. Har du et oljet parkettgulv er fornyingsjobben enkel, men et lakket.


Ifi) er jevnlig behandling særlig viktig for parkett, fordi slitesjiktet er tynt. Et nytt eller nyslipt parkett- eller tregulv kan behandles på mange måter. Men på gulvet er det en effektiv behandling for å beholde det nye, lyse, delikate . Et oljet eller hvitoljet parkettgulv må pleies jevnlig. Woca hardvoksolje krever hyppigere behandling enn Osmo hardvoksolje.


Et helt nytt parkettgulv er flott å både se og føle på. Men hvordan bevare det slik at denne følelsen varer lenge? Mannent sliping og behandling av parkett og leste og så på videoer til han hadde skaffet seg en viss ide om hvordan dette . Lurer på om noen har innspill til følgende: 1. KASTANJE: En gyllen kastanjefarge kan du oppnå på alle typer tregulv og parkett ved å behandle det med en kastanjefarget gulvolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.