onsdag 27. juli 2016

Renholdsmaskiner

Nilfisk - Feiemaskiner, Gulvvaskere, Støvsugere, Skuremaskiner, Poleringsmaskiner, Våtsugere, Industristøvsugere. Renholdsmaskiner, i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter. Totalleverandør av børster til feiemaskiner.

Vi leverer valser, koster, sidebørster og børsteringer m. Rishaug Renholdsmaskiner AS fra Trondheim, Trondheim. Her hos Tecnovap har vi renholdsmaskiner til leie. Vi er sikre på at du finner noe hos oss som passer ditt behov.

Vi leier ut en rekke rengjøringsutstyr, for korttids og langtidsleie. Sollesnes Truckservice tilbyr salg og service av renholdsmaskiner i Bergen. I vårt utvalg finner du gulvvaskemaskiner fra Comac og . Vårt engasjement slutter ikke med salg av rengjøringsutstyr. Som din forretningspartner, hjelper vi deg til å få mest ut av dine ressurser.


Stjern Renhold Service AS har utleie av renholdsmaskiner i Trondheim for både kort og langtidsleie. Lilleborg er forhandler av Taski renholdsmaskiner. TASKI er en av verdens ledende produsenter av renholdsmaskiner for kommersielt bruk.


Norske Husokonomers Forbund i samarbeid med Lilleborg inviterer til fagsamling om maskinelt renhold og tøyvask.

Rishaug Renholdsmaskiner ble etablert i 198 og er en av landes største leverandør av rengjøringsmaskiner. Vi har et landsomfattende service og salgs nett. Renholdsmaskiner og pads Trykk på bildet eller i menyen på venstre for å velge under-kategori Gulvrengjøringsmaskiner Moppevaskemaskiner Pads og Børster . Rishaug Renholdsmaskiner AS har besøksadresse Haakon Vii,s gate 23c, 70Trondheim. Selskapet ble stiftet i 19og er registrert som AS under bransjen . KVALITET koster – hos oss i IPC Foma koster det bare mindre. Demodager Renholdsmaskiner - Jessheim, 22.


Siden 19har Kjemico AS hatt fokus på salg av kjemikalier og utvikling av høytrykk- og selvvaskutstyr. Vi er i dag etablert med egne lagre i Kris. Vi har renholdsmaskiner til de fleste arbeidsoppgaver.


Alle våre samarbeidspartnere er europeiske produsenter. Trykk på logoene for å se vårt utvalget av . Haakon Vii's gate C 70Trondheim Norge. Ringe Klikk for å se deres telefonnummer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.