onsdag 27. juli 2016

Flytende avrettingsmasse

Avretting av betongunderlag og flytende konstruksjoner, til bruk i tykkere sjikt, i våtrom,. Her ser du hvordan du bygger baderomsgulv ved hjelp av flytende, selvutjevnende avrettingsmasse. Avrettingsmasse : Rette av betong kjellergulv før laminat eller parkett.

Ville vel ikke kalt den flytavretting, heller litt flytende sparkel. Gulvet er ikkel helt rett og tenker derfor at det er best å bruke en flytende avrettingsmasse. Er disse avrettingsmassene like gode som vanlig . Brukt Weber betongavretting og lagt ut flytende epoxybelegg i blått.

Jeg tror du skal slite litt for å finne en avrettingsmasse som du kan tømme ut på gulvet og som avretter gulvet automatisk. Det er ikke mitt fag, jeg er rørlegger, . På underlag hvor Hey'di Lett på Gulvet legges som flytende konstruksjon skal det først. Hey'di Lett på Gulvet skal overdekkes med avrettingsmasse utlagt i min. Et godt resultat er avhengig av at avrettingsmassen har god heft til underlaget, følgelig er det viktig at klargjøring av underlaget utføres grundig. Selvutjevnende avrettingsmasse for gulv, som gir en ferdig overflate.


Produkten er vannskadestabil og er av- sett til limte belegg, fliser og flytende gulv. Vi skal legge flytende parkett oppå eksisterende tregulv. For å få det slett, har vi bestemt oss for å bare helle ut avrettingsmasse - det må avrettes 0-mm.

Vi avretter alt av gulv Industrigulv , bolig gulv, våtrom og trinnlyddempede gulv. Fiber- og plastarmert avrettingsmasse til rehabilitering og plansparkling i baderom. Massen har en fantastisk flytevne og kan . Fiber- og plastarmert avrettingsmasse til rehabilite…. Legges et flytende gulv med GLAVA Trinnlydplate reduseres trinnlyden. Avrettingsmasse Selvutjevnede Best Flyt 20kg Heydi.


Avrettingsmasse Rett På Gulvet Rapid 25kg. Grov betong i balkong (ca kvm) trenger flytende avrettingsmasse. Avretting og rehabilitering av betongunderlag og andre faste underlag, til oppbygging av lydgulv og flytende konstruksjoner.


Det er en løsning som fungerer både på et eldre tregulv og på murgulv. Et annet alternativ for murgulv er flytende avrettingsmasse som blir helt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.