fredag 22. april 2016

Sedummatter

Hva med å rulle ut en ny hage med Sedummatter? Du har kanskje sett og hørt om Sedum i NRK seriene Grønn Glede og . SEDUM tilhører Bergknappfamilien (Crassulaceae) og har planter med saftige og tykke blader. Nordens største produsent av sedum i over år. Bergknapp sedumplanter dyrket i samme klimasone som østlandsområdet - 1m. Sedummatter produsert i Norge, for norsk klima.


Våre sedummatter produseres på værharde Jæren.

Her ligger mattene ute og herdes i allslags . Jostein Sundby fra firmaet Vital Vekst kom på besøk for noen dager siden med noen kvadratmeter sedummatter som han har sponset Spirea . Vår hovedsamarbeidspartner er Vegtech og vi kan levere det meste av deres sortiment. Ta kontakt for pris, hent selv eller få det . Sedummatter kan brukes der ingenting annet vil vokse, og det blir flott! Sedum er en svært tørketålende planteslekt, som også er viltvoksende i Norge.


Sedum klarer seg best uten vann og stell. Våre sedummix-matter er kultiverte kokosmatter, sådd med en blanding av de beste sedum artene, som er valgt ut med henblikk . Klippes eller rives til rundt stein og andre planter.

Det er nødvendig å 'plugge' mattene fast inntil røttene har etablert seg i . Det er nødvendig å 'plugge' mattene fast inntil røttene . Jeg har bestemt at jeg skal ha sedum i en skråning da det er lite jobb med disse plantene. Men disse ferdige sedummattene er jo svinedyre. Produksjonen af sedummatter foregår i Danmark, og mattene sås med en frøblanding, som er spesielt utviklet til det skandinaviske klimaet.


Vi hadde besøk av Jostein Sundby fra Kvelde som gjennom Vital Vekst leverer sedum-matter til dekorasjon av vei og anlegg, tak og små og store hager. Sedum matter kan også være et alternativ til ferdigplen, for eksempel i skråning. Images and videos in instagram about sedummatter.


Sedummatter - hageplanter, sedummatter, anleggsgartner, ferdiggress, ferdigplen produsent, fjellgress, frukttrær, frø, frøblanding - Finn firmaer, adresser, . Sedummatter brukes som stamme for produksjon av f. Plantefrøene (Sedumfrø) såes direkte på matten og dekkes med et tynt jordlag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.