fredag 22. april 2016

Lakk maling

Elegant Lakkmaling V er beregnet på maling av møbler og tredetaljer – først og fremst innendørs, men også utendørs. Elegant Aqua Lakkmaling Halvblank er hovedsakelig beregnet på bruk til snekkerarbeid og møbler, både ved ny- og ommaling. Malingen lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Takket være den lave glansen, minner overflater som er malt med Elegant Aqua Lakkmaling Matt om . Midun Lakkmaling er en vannbasert lakkmaling for maling av snekkerarbeider, dører, vinduer og møbler innendørs. Malingen oppfyller også EUs direktiv for . Vi fyller spraybokser med lakk i valgfri farge og kvalitet.


Det finnes mange ulike typer maling og lakk. Her finner du mer nyttig informasjon om malinger og lakk, samt mye annet det er greit å vite når du maler. Hos Panduro Hobby finner du Maling, lim lakk til alle som liker hobby, store som små.


Hundrevis av varer med et stort utvalg av farger og funksjoner. Velger du å bruke lakk over maling for å få ekstra blanke flater lønner det seg å bruke vannbasert lakk. Eco proffs lakkmaling har en vakker glansig lyster, utmerket holdbarhet og permanent elastisitet. Den er forsterket med harpiks som gir en glattere og mer . Maling, beis og lakk kan inneholde stoffer som kan være skadelig for helse og miljø.


Dette gjelder både i flytende form og som herdet på forskjellige produkter.

Høyblank alkydbasert lakkmaling for de fleste materialer. Vannbasert lakkfarge for innendørs treverk, møbler og lister som skal . Se det store online utvalget av Maling, lakk og olje hos BAUHAUS. Vi har inngått en avtale med Shoplink, hvor du nå kan kjøpe et stort utvalg av vår maling via nett, og få den levert hjem til deg.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.