torsdag 16. april 2015

Spisebord i glass og stål

Vi har nå Spisebord i glass og stål fra Finn. Rustfritt og polert stål med MBD bord plate som kan forlenges. Høyde cm Bredde cm Lengde 1cm Bordet er veldig tungt, og må hentes på .

Flott spisebord i sort glass og stål selges pga flytting. Er med to ileggsplater slik at bordet kan forlenges. Abstrakt og tøft spisebord i glass med understell i rustfritt stål. Runde bord er ekstra sosielt for gjestene, da alle er like inkludert og det er kort .

Tender er et utrekksbord i glass og stål som er veldig enkelt å bruke. Dette spisebordet i glass og rustfritt stål er laget i en enkel og moderne, men klassisk design med influenser fra 1940-talets Art Deco era. LUNA runde spisebor skuff i MATELUX herdet glass, ben bøyd rustfritt stål,. LUNA bor designet og produsert i Belgia, har alt du forventer av en kvalitet . For et snev av gnisten og varme, den ELYPS TABLE kommer med en opplyst rullerende delen, som er tilgjengelig i to dimensjoner (cm eller cm diameter).


Liten skade i uttrekksplaten, men flott bord i glass og stål. Spisebord Med Glassplate - ISKOL spisebord er både imponerende og elegant. Spisebord Stikkord: Black Friday, bor glass, rustfritt stål, salongbor sort . Spisebord med klart herdet glass topp, uttrekkbart.


IKEA - GRANÅS, Bord og stoler, Bordplata er av herdet glass som er enkelt å rengjøre og mer slitesterkt enn vanlig glass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.