torsdag 21. april 2016

Jotun nye farger

Jotun har i høst lasert sitt nye fargekart som de kaller Lady Home Living. Kartet er delt inn i stiler- Nordic Living, Urban Living og Continental living. Dessuten har vi lagt til syv nye farger, slik at kartet er mer komplett.

Jotun LADY SUPREME FINISH PURE COLOR. Jotun Lady har delt fargekartet inn i tre trendtemaer: Nordic Living, Urban Living og Continental Living. Fargerike har samarbeidet med Pure Orignal Paint og har utviklet nye kalkfarger.


Og i februar lanserer Jotun sin nye kalkmaling med til sammen farger.

I tillegg til et helt nytt og utrolig vakkert fargekart, lanserte Jotun i går også en helt ny maling, nemlig LADY Balance. Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. Her håper vi å gi dere et lite innblikk i de nye LADY Balance fargene våre slik at . De nye fargene i den populære Lady-serien er samlet i tre ulike temaer i det nye fargekartet. Da bør du sjekke ut den nye kalkmalingen, LADY Minerals!


Vakre, kalkede vegger med unikt fargeuttrykk i de vakreste LADY-farger. Beroligende farger som innbyr til balanse i hverdagen. Fargekartet fra Jotun LADY Home Living 20er lansert.


Tirsdag ettermiddag ble Jotuns nye fargekart for 20lansert.

De nye fargene er delt inn i tre paletter eller stiler, med en gruppe jordfarger, . Nye farger i LADY Minerals Kalkmaling Tidligere i år lanserte vi LADY Minerals Kalkmaling og det er . Forrige uke kunne vi endelig vise frem det nye fargekartet fra LADY til interiørpressen, og nå til dere! I temaet Reflections Of Light relanserer vi et knippe med velkjente lyse Jotun LADY farger. I tillegg presenterer vi noen helt nye farger. Når man åpner et fargekart fra Jotun og Lady så vil det ikke være nye farger. Det vil kanskje være åtte nye farger, også vil vi vise at vi vet at . Jotun har akkurat lansert det nye fargekartet, Jotun Lady Home Living.


Jeg bøyer meg i støvet over måten de jobber frem sine nye farger på. På HYTTE20er det mye inspirasjon og hente! Vi er stolte av å presentere et enormt utvalg av farger på messa – og lanserer sesongens nye eksteriørfarger . Vi ser tre nye, nøytrale farger som er på vei inn i markedet: blått,.


KALKFARGE: Fargesjef og trendanalytiker hos Jotun Lisbeth Larsen vil . Jotun LADY lanserte nettopp sitt nye fargekart, som er bygget opp rundt tre stiler. De tre temaene har alle fått navn knyttet til refleksjon: Reflections of Time, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.