onsdag 20. april 2016

Kvadratisk hylle

Produsert av hvitpigmentert bjørkkryssfinér. Skuffeseksjon med skuffer til kvadratisk hylle, hvitpigmentert bjørkfinér. Skuffeseksjon med tre skuffer, til kvadratisk hylle.

Kvadratisk hylle børstet gull - Kvadratisk hylle fra Bloomingville. Fest den på veggen og fremhev dine vakreste innredningsdetaljer . Jeg har laget en kvadratisk hylle av noe laminatgulv-rester. Det er laget av fire like lange sider med en viss dybde - uten bakvegg.

Sett med hvite hyller fra Sebra, enkle å montere og passerd de fleste steder i et hus. Ikke nødvendigvis helt kvadratisk, men ikke så stor. Trenger en liten hylle og må ha sidevegger på den pga plasseringa så vanlige . Kjøp hyller vidaxl hylle billig i nettbutikkene.


Bloomingville Hylle Rund Matt-Hvit, Ø30cm. Fremstilt i hvitt metall Str Ø30xDcm; Bloomingville. Praktisk og kvadratisk reol som kombineres med forskjellige moduler.


Finnes også i antrasitt grå og kan bestilles med vendbar bakplate i . Denne hyllen består av MDF-plater og er enkel å bygge, men det.

Den har like store kvadratiske rom, og passer like godt i stua som på badet. Hyllene er formet som et hus med vegger i hvitt og innside i rosa eller lilla. Lilla kvadratiske hyller i lakkert MDF, fra Sebra.


Settet består av hyller i ulike størrelser og lillanyanser, og kan enten stables på gulvet eller henges på veggen. Sett med stk kvadratiske bokhyller i ulike størrelser fra Sebra. HYLLE - BLOOMINGVILLE CLOUD SMALL (SKY BLUE) 3kr. Her får du oppskriften på ei hylle som kan lages med det verktøyet.


Fest den på veggen og fremhev dine vakreste innredningsdetaljer. Fine oppbevaringshyller fra danske Sebra. Hyllene kommer i sett med stykker i forskjellige størrelser. Du kan velge selv om du ønsker å henge hyllene på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.