onsdag 14. januar 2015

Tørketrommel strømforbruk

Elektrisk apparatEffektAntatt forbrukÅrsforbrukStøvsuger1. WhHvor mye energi bruker apparaturene i huset? Enova har utviklet et strømhjul som viser eksempler på strømforbruk i forskjellige boliger og husholdninger.

Hvor mange kurs trengs for vaskemaskin og tørketrommel? Maskiner med varmepumpeteknologi bruker mindre strøm. Noen som vet hva maks strømforbruk på disse er?


En 16A kurs tåler fint vaskemaskin og tørketrommel på full effekt i kortere perioder.

Jeg bor i kollektiv og det står en tørketrommel fra 90-tallet her. De jeg bor med mener maskinen bruker så mye strøm. Vi tyr stadig til tørketrommel i stedet for å henge opp klærne – til og med om sommeren. Vi setter også ofte på halvfulle oppvaskmaskiner og . AEG T65371AHtørketrommel - Varmepumpetørketrommel, kapasitet kg, energiklasse A+.


Vår tørketrommel kjører bare på til klærne er tørre. Strømforbruk i av-modus og standby-modus, 0. Energiforbruk standard bomullprogram hel maskin (kWh) . Electrolux tørketrommel HT43K81- Electrolux tørketrommel med DelicateCare teknologi lar.

Ifølge Energy Star kommisjonen, de fleste elektriske tørketromler er ganske jevn i deres strømforbruk. Men de fleste nøyaktig bestemme tørketrommel energi . Det er kun mindre endringer i strømforbruk relatert til oppvarming av. Bruk sparedusj, vask med full maskin og unngå for mye bruk av tørketrommel. En oppvaskmaskin trekker rundt 5kWh strøm i året.


Et kjøleskap trekker cirka 5kWh strøm i året. En vaskemaskin og tørketrommel trekker rundt 9kWh . Er du lei av at yndlingsbuksa er våt akkurat når du trenger den, og synes du tørketrommel trekker for mye strøm? Energiklasse: A++; Strømforbruk per år i kWh: 235; Kapasitet: kg. Vaskemaskin, oppvaskmaskin og tørketrommel.


Snakket med skagerak energi nå ang avtalegiro, og ut fra målingene mine mener de jeg burde sette av 15kr . Tørketrommel med effektiv selvrensende kondensator gir lavt strømforbruk i hele produktets livstid. Lær deg mer om den selvrensende kondesatoren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.