torsdag 21. april 2016

Bestandighetsklasse betong

Produksjon av betong har forandret seg svært mye siden 50-tallet. Nytt revidert regelverk - BETONG – Prosess 84.

Valg av bestandighetsklasse etter tabell NA. Flytebrygger i betong som er forberedt for fremtidens krav og ønsker. Metoder for å dokumentere totalsvinn og selvuttørking av betong.

NS-EN 206-Betong-Del 1: Materialstandard betong og NS 3465: Utførelse av. Proporsjonering av ulike typer betong, inkl prinsipper for selvkomprimerende betong utfra. Lavkarbonbetong defineres som betong der det er gjort tiltak for å begrense klimagassutslippet. Mog MF4 og tilsvarende for bestandighetsklasse Mog. Stedlig utstøping og valg av betong i rett fasthet- og bestandighetsklasse til de . Posten omfatter alt arbeid (armering, betong, isolasjon, etc.).


Betong for fundamentplate skal minimum ha fasthetsklasse Bog bestandighetsklasse MF40. Hva menes med fasthetsklasse og bestandighetsklasse for betong? Du skal proporsjonere en betong som skal benyttes i et svømmebasseng. Fasthetsklasse fra B- B6 bestandighetsklasse fra M90-M40.


Eksponeringsklasser: Over- og underkant: Gruppe 2: XC⇒ Bestandighetsklasse M60. Standardsement FA gir bestandig betong også i kombinasjon med alkalireaktivt tilslag. Produktet er tilpasset for bygningskonstruksjoner i bestandighetsklasse . Eksponeringsklassen sier noe om miljøet betongen skal brukes i og gir grunnlaget for betongens bestandighetsklasse.


Eksponeringsklasse Xfor betong uten armering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.