torsdag 25. februar 2016

Plassbygd bokhylle

Hos JH Interiør får du rett og slett bokhylle-inspirasjon! Plassbygde bokhyller gir særpreg og stil. Kanskje skal bokhyllen passe til skråtak for å utnytte rommet .

Anette Garpestad ut at den perfekte bokhylla var en plassbygd hylle, fra gulv til tak. Vi har jo tømrar på bygget, så ein ide er å høyre med han om dei kan snekre ei plassbygd hylle til oss. Vi vil gjerne ha prisoverslag for en eller begge alternativene under: Alternativ 1: Det skal bygges en plassbygd bokhylle fra scratch. Dimensjon: 2cm bredde x 2cm høyde x cm dybde.


Bygge hyller over skrivebor fra gulv til tak, må ha støtte i gulv pga svak vegg, men hyllene begynner over skrivebor fra gulvet på venstre . Vurderer å få bygd bokhyller i en krok i en gang. HYLLETRAPP: Trappen opp til hemsen ble kombinert med en plassbygd hylle. Skap en spennende vegg med et stilig tapet og en diskré bokhylle til liggende bøker. Sett opp to lange hyller som strekker seg fra vegg til vegg. Har du laget deg en plassbygd bokhylle oppdager du fort at det samler seg mye småtteri i hyllene.


Platsbygd bokhylle rundt døren eller vinduet er en smart måte å utnytte. Bygg en plassbygd bokhylle og legg til litt luksus med Elfa Décor-hyller som har . Det er eikeparkett på gulv og malte flater på vegg og himling.

Utgang til balkongen fra stuen, og egen sovealkove. Løsningen ble å bygge en enda slankere bokhylle, bare cm dyp (b:og h: 24) denne gangen, med dypere kasser under. Den lyse stuen har plassbygd bokhylle og er adskilt fra kjøkkenet med en smart barløsning, hvor det er plass til flere stoler. Vært på etterbefaring i en gammel værnet bygård på Grünerløkka. Der har vi bygd en moderne og lekker loftleilighet i det som en . Her har også møbelsnekkeren satt sin finish – med plassbygd åpen bokhylle i eik.


Plassbygd bokhylle mot trapp og lyskasse i tak med innfelte downlights. Pent kjøkken fra 20med hvite, profilerte fronter. Plassbygd bokhylle gir kontrast og rom for oppbevaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.