fredag 19. februar 2016

Oppussing av møbler blogg

Til gjengjeld får du møbler det ikke finnes maken til. Flashet puppen: Slik takket Sophie Elise Isachsen for blogg-prisene . Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte godt av et par strøk maling?

Gammel stol, høyre side er kun renset med Møbelrens og vokset med Liberon antikkvoks. Når du skal pusse opp et møbel, er det mange . Vintage teakmøbler er ofte møbler med god design, og teak er et spesielt flott treslag, med fin lød. De siste månedene har gått med til oppussing og maling av gamle møbler.


Les også mine andre innlegg på sunnaktiv. Vi har valgt å lage en blogg om å restaurere et gammelt hus, både for å. MØBLER: Møbler kan vare i mange år, men husk at de også kan byttes ut. På bloggen Bentes interiør og oppussing blogger hun om om de . Side som svarer på spørsmål vedrørende oppussing.


Q: Min kone har lyst til å få noen møbler i Betong, noe vi har sett i enkelte butikker. En kan bli lei av møbler en har hatt i mange år, men enkle grep kan gjøre dem som nye. Ny farge, nye knotter og nye bein gir stor .

Jommen ble det endel oppussing av møbler i 20også gitt. Takk for koselig hilsen som gjorde at jeg oppdaget den flotte bloggen din! Teakmøblene designet på femti- og sekstitallet er kommet til heder og verdighet igjen.


For bare få år siden ga folk bort slike møbler, du fikk dem . Maling Av Møbler ~ En guttemammas hverdag Side. Oppussing av gamle møbler og pyntegjenstander. Har sprayet den med sølvspray som jeg har kjøpt på biltema. Her er oppskriften på fin finish på møbler eller annet interiør som.


Du kan lese om fremgangsmåten på deres egen blogg her. SuperFinish er perfekt for maling av møbler .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.