torsdag 3. august 2017

Maling fargekoder

Den høstgul fargen som er brukt på levegger og verandaer er en spesialblanding. Fargen fremkommer ved å blande like deler NCS . Trenger døren eller vinduene dine ett ekstra lag maling?

Her finner du informasjon om fargekodene som brukes i borettslaget. Marna Motor selger ikke maling: Det er ulovlig å sende det i posten, og det er mye enklere og billigere for kunden å bare kjøpe nøyaktig så mye man trenger på . Fargekoder for maling og beis på terrasse Hver enkelt sameier skal selv vedlikeholde sin terrasse ved å vaske skillevegger og beslag, male og treverk og mur. Chips eller riper til bilens finish er uunngåelig, men disse uregelmessighetene kan redusere bilens videresalg verdi.

Borettslaget ligger vakkert til med utsikt til Oslofjorden. Det er kort vei til Oslo sentrum, og det er gangavstand både til Fiskevollbukta og Hvervenbukta. Trepanelet på husveggene og balkongene er malt i: Grått: Fargenavn Varmgrå, Kode 2305-G99Y 0761 . Dette gjelder generelt alle leiligheter og fellesarealer. Jeg undersøkte MASSE før jeg kjøpte maling, og var på Jernia for å handle.


Det er mange som har spurt om fargekoder osv, og det var jo ikke . Hva gjør vi når vi skal velge farger på maling? De fleste av oss velger en farge vi tror vil passe, kjøper en boks og tar sjansen på at det blir bra. Følgende fargekoder skal brukes når du maler ute på balkongene.

Er du så heldig at tidligere maling ikke er fjernet, kan du gjøre en fargeundersøkelse og finne frem til den . Da har du bare igjen å få ny maling til å se lik ut som år gammel maling. Men det kan du jo gjøre selv om du kjøper ny maling med samme fargekode. Følgende fargekoder skal brukes utvendig.


Område Type Farge Kode Rundt vinduer Oljedekkbeis Egghvit 0502Y Det har . Hvis du trenger å ta opp utvendig maling på hjemmet ditt, eller trenger å matche koden eller formel, har du et problem hvis du ikke har noen . Vi har alt du trenger til hjemmet innen gulv, vegger, dører, maling, rekkver. Hvis du nå tar hvilken som helst fargekode i fargebaren, er det ikke . Fasade: Drygolin Oljedekkbeis Dekkhvit 0532. Håndløpere, terassegulv og trapper: Terassebeis . Listen nedenfor er fargekodene for maling slik de var ved ferdigstillelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.