torsdag 26. november 2015

Montering av sikringsskap

Martia Bazan skulle blant annet skifte ut sikringsskapet til et nytt med automatsikringer. Med andre ord alt av det elektriske i hytten. Stue hybel: Montere stikkontakt og koblingsboks ved tak.

Directors: Sebastian Torngren Wartin Cinematographer: Karl Erik Brøndbo Producer: Lise Marie Mørkved. Montering av ny innmat i eksisterende sikringskap. Mange tenker ikke over at et år gammelt sikringsskap kanskje er for.


Prisen på montering av overspenningsvern ligger på mellom 30og 40kroner.

Gammelt skap har kurser (fase), med jordfeilbryter. Plastikk; Enkel innpakning; Brekasjesikker; Ikke antennbar. Påveggsmontering; Innfelt montering i trevegg; Innfelt montering I mur. Skap, sikringsskap, veggmontert, innfelt, IP4 IP6 A3 UK500. Skapene har høy kvalitet ned til minste detalj, enkel og fleksibel montering og flott design, . Med nytt sikringsskap med automatsikring og jordfeilbryter, kan du redusere forsikringen din hos ditt.


De ansatte i Elpunkt har god kompetanse og lang erfaring med montering og oppgradering av sikringsskap og elanlegg i Kristiansand.

Ferdigkoplet sikringsskap med automatsikringer av valgfri størrelse for 12V, 24V og 48Volt. Leveres med pent sotet deksel, og kan utvides etter behov. Gamle sikringsskap er en av de største brannfellene i et hus. Et alternativ til èn jordfeilbryter er å montere jordfeilautomater. For kr 9får du sikringsskap med kurser, jordfeilautomater og overspenningsvern.


Sikringsskap med kurser fra Schneider Electric – en av verdens ledende leverandører. Forutsetter standard montering, dvs det innebærer at eksisterende . OVERSPENNINGSVERN: Overspenningsvern finnes i to varianter, enten for montering i sikringsskap eller som bildet viser, for tilkobling til . Montasjerammen er festet med kun to skruer, tomt skap kan dermed monteres først og ramme med forhåndsmont. Et par av tiltakene som støttes er installering av varmestyringssystem, og montering av solcelleanlegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.