mandag 28. september 2015

Sjef i eget liv wilhelmsen

Nasjonalt senter for hørsel og psykisk helse (NSHP) har invitert den kjente psykiateren Ingvard Wilhelmsen til Bodø for å holde foredraget Sjef . Kjøp billetter til Sjef i eget liv - Ingvard Wilhelmsen på billettportalen. INGVARD WILHELMSEN HOLDER FOREDRAG I STAVANGERNasjonalforeningen for . Publikumsforedrag med Ingvard Wilhelmsen. Det blir også mulighet for å kjøpe boken sjef i eget liv av Ingvard Wilhelmsen for 30- Wilhelmsen . Velkommen til et spennende foredrag med Ingvard Wilhelmsen i Stavanger Forum. Billetter a 20- kjøpes hos Stiftelsen Psykiatrisk Opplysning (PsykOpp) i . Ingvard Wilhelmsen; Sjef i eget liv, Hvordan kan vi best mulig takle all verdens press, stress og omstillinger?


Ingvard Wilhelmsen er spesialist i indremedisin, . Ingvard Wilhelmsen er professor i indremedisin, psykiater og leder for hypokonderklinikken på Haraldsplass. Han er en kjent foredragsholder og faglig dyktig . Hvordan kan vi stimulere våre pasienter til å ta ansvar for sine holdninger, følelser og adferd? Nmf Tromsø inviterer deg til foredrag med Ingvard Wilhelmsen; . Nytt foredrag, ny dato - Sjef i eget liv - Ingvard Wilhelmsen. Wilhelmsen Dersom noen skal være sjef i ditt liv, - må det være deg selv.


Ingvard Wilhelmsen, forfatter av boken ”Sjef i eget liv”, stod for det. Ingvard Wilhelmsen til Friskvernklinikken. Ingvard Wilhelmsen er professor ved Institutt for indremedisin, og er spesialist i indremedisin og psykiatri. Han driver en liten Hypokonderklinikk og har skrevet . Han driver hypokonderklinnikken i Bergen, og har skrevet flere bøker . Wilhelmsen vil inspirere og motivere deg til å bli sjef over ditt eget liv, og ikke la bekymringer styre hverdagen. Wilhelmsen har skrevet bøkene ”Hypokondri og kognitiv terapi” PAX Forlag AS 199 ”Livet er et usikkert prosjekt” PAX Forlag 200 ”Sjef i eget . Ingvard Wilhelmsen ble utdannet som lege, med spesialiteten.


Påmeldingsfristen er passert, det er ikke lenger mulig å melde seg på. Professor Ingvard Wilhelmsen er leder av Hypokonderklinikken i Bergen og . Sjef i eget liv, en bok om kognitiv terapi. Ingvard Wilhelmsen; Sjef i eget liv, Hvordan kan vi best.


Hvordan kan vi best mulig takle all verdens press, stress.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.