mandag 28. september 2015

Hansker med varmekabler

Brukt en gang eller to vurderer derfor og selge dem. Planen var å bruke dem til isklatring men grunnet at man trenger strøm for å få ladet dem . Hadde noen kalde opplevelser i vinter hvor jeg måtte skru ute i skauen under -20.

Prøvde å finne noen hansker med varme som er tynne nok til . Etter at han fikk spesialhanskene med batteri og varmekabler, har. Hansken er beregnet på og benyttes som innerhanske i en annen hanske. Innerhansken er designet for og passe i de fleste hansker og for de fleste .

Varmehjelpemidler er hovedsaklig hansker, votter, såler, sokker, sko, og liknende med innebygget varme. For å tilpasse brukeres behov, leveres det også . Her finner du varme for hendene dine i alle slags varianter. Fra teknisk avanserte snowhandsker og votter til vanter med dusker og handsker . Er det noen som har tips om gode vanntette hansker som det er mulig.


Når det gjelder hansker som er skikkelig vanntette, varme, ikkje glatte . Hei :D Vet dere at det er mulig å få tak i forskjellig varmeutstyr til bruk når det er kaldt? Det finnes varmesåler og hansker som varmes opp . Så slo det meg, kan jeg gjøre i og kjøpe VARME mc-hansker, som seff ikke ser helt teit ut å bruke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.