torsdag 17. september 2015

Lister med utforing

Listen skal ligge cm inn på vindusforing (hvis du ikke bruker lister med utforing). Kan formes med stor variasjon for å kunne produsere unike detaljer.

Resultatet blir en dør - og vindus utforing som raskt kan monteres og som aldri får . Som regel trengs utforing rundt vindu og dører før det kan listes. Utforingene får du kjøpt ferdig med fjær.

Skal nå igang med belisting og lurer på hvordan det blir med vinduene. Er bare å sette på lister som vanlig med de, ingen ny utforing eller . Venter på leveranse av vår nye skyvedørsgarderobe fra Langlo. Planen er å montere dette selv ettersom jeg har lest og forstått at det skal være en ganske . Dugnad - Utforing og lister på plass i peisstua. Friluftsliv året rundt, gode venner, opplevelser for livet, lære samarbeid med andre, praktiske ferdigheter.


Som regel trengs utforing rundt vinduer og dører før det kan listes. Passer sammen med fotlist TF 2og Taklist TT 3og TT 363.

Brukes til forlengelse av karmene så at de flukter med veggen og dermed dekker til. Dette er lister som egnes for både karm og fotlist bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.