torsdag 17. september 2015

Gammeldags vannpumpe

Sett opp en gammeldags vannpumpe med plaketten Vannpost nr. La plassen få benker og velstelte be foreslår Jonassen . En gammel vannpumpe kan forbedre en rustikk eller land stil hage innredning, om vannet.

Bruk tre flekker og retro stoff mønstre for en gammeldags effekt. Utendørs, gammeldags vannpumpe med naturlig friskt drikkevann er å finne på eiendommen. Man kan og pumpe opp vann hele året fra en god gammeldags vannpumpe. Man holder seg på grusveie hele veien så framkommeligheten er go men litt bratt . Gassovn med stekeovn samt stort kjøleskap. Her kan du fiske ,legge ut garn ,ta lange . Vannpumpe er ansett å være en integrert motorens kjølesystem, fordi det sikrer den fortsatte sirkulasjon av kjølemiddel i motorens kjølesystem.


Har fortiden god gammeldags brønn med vannpumpe i kjelleren.

I sansehagen kan de oppleve en blomstrende hage med lysthus, blomsterbe blomstrende busker, en gammeldags vannpumpe og benker. Men der er også noe flott, en super god gammeldags vannpumpe i et lite pumpehus, like ved vegen, med oppslag om hvem som eier pumpa, . Hittil har Friluftsrådet bygget vei til badeplassen Smivågen, og det er montert en gammeldags vannpumpe. En god gammeldags vannpumpe sa læreren fungerte på omtrent samme måte, bare at her er det vi som lager trykket ved å pumpe. Vi har borrevann og vi skiftet både vannpumpe og trykktank i 2005.


Er det blære i trykktanken eller er det en gammeldags ståltank?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.