tirsdag 22. september 2015

Forlenge avløpsslange vaskemaskin

Vannet pumpes deretter ut av oppvaskmaskinen gjennom en slange og inn i avløpsnettet. I de fleste installasjoner, er dette avløpsslange festet under din . Utmerket til montering av vannlås på trange steder, f.

Hva om det finnes opplegg slik at det bare er å koble på kontakt og slange? Blir det ikke omtrent det samme som å koble til en vaskemaskin? Regnet med det var greit å legge en flex-slange av et slag under det skapet i midten.


Da har jeg bestilt en Siemens SK26E201EU med forlenger.

INSTALLASJON OG VEDLIKEHOLD PROFESSIONAL VASKEMASKIN 2-TØRKETROMMEL. Maskinen leveres med en koblet avløpsslange som skal festes til en skyllekum eller lignende. Støv, varme og fuktighet forlenger tørketiden.


Kan man forlenge tilførselslangen og avløpslangen på en vaskemaskin? Den slangen som er vanskeligst å få tak i er den du trenger til. Tilegg for vaskeroavløpet har ikke plass til både slange til vaskemaskin og tørketrommel, . Tilpass maskinens avløpsslange til avløpsrøret uten å. Når du kobler vaskemaskinen til vannuttaket, må du.


UKS gir mulighet for stabil drift og forlenger maskinens levetid.

Denne vaskemaskinen er kun beregnet på å vaske. Ny slange kan kjøpes hos serviceavdelingen eller hos. Takk for at du valgte en LG helautomatisk vaskemaskin. Regelmessig renhold kan forlenge maskinens levetid.


Inneholder skjøtemateriell, tilførsels- og avløpsslange. Rengjøring av maskinen med jevne mellomrom forlenger maskinens levetid. Hei, Vi skal få en liten vaskemaskin inn på badet, vi har avløp, men ikke vann.


Skal ha vaskemaskin på kjøkkenet da det ikke er plass på badet. Hvis du trenger å forlenge slangen, kontroller at du bruker samme type. Pumpehøyden på avløpsslange må være på minimum cm og maksimum 1cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.