mandag 21. september 2015

Mose på tak

Mange opplever at det gror godt med mose på taket. Fjern mosen effektivt og på mest mulig skånsom måte. Jeg har tak med takstein, hvor det er kommet mye mose øverst på taket.


Hvordan fjerner jeg dette uten å skade taket? Går det an å fjerne mosen på taket uten å måtte klatre opp? Rengjøringsmiddelet Tak GTI lover deg nettopp dette. Et mosegrodd tak er ikke så pent, og kan føre til lekkasjer og tette takrenner.


Hustak belagt med ru takstein eller shingel gir ofte grobunn for mose! Avrenning fra en ny smart skinne montert på toppen av mønet vil . Det er flere gode grunner til hvorfor du bør sørge for å holde mosen bort fra taket, men finnes det effektive tips til hvordan man skal fjerne den? I de fleste tilfeller er mose på taket bare et estetisk problem.


I noen tilfeller kan mosen gi gode vekstvilkår for andre planter som frør seg selv - og . Dere kan fjerne mosen fra taket selv, eller leie håndverkere til å utføre jobben. Mose på taket er ikke særlig dekorativt, og mosen fungerer . Det gir ikke alltid så store skader, men mosen holder på fuktigheten og kan gi frostspreng når kulda setter inn - levetiden . Mose eller grønske på taket fjerner du enkelt med vann og klorin i blandingsforhold 3:1.

Er det store mengder med grønske og mose spyler du forsiktig av med . Begynner å få litt mose på et år gammelt tak, og ble anbefalt å legge kobbertråd på mønet. Dette skal visstnok fjerne mosen (sakte) og hindre . Den kan legges på alle typer tak som ikke inneholder metall. Er dobbelkrummet betongstein fra midten av 80-tallet.


Taket har en vinkel på grader om det har noe å . Har prøvd med sopp og algedreper (får det gratis) det . Mose på taket er et stadig voksende problem. Dette har trolig sammenheng med forurensningen som har økt med tiden. En effektiv mosefjerner som kan brukes PÅ ALLE MATERIALER! Tintus skrev: Vi har et gammelt hus med eternitt-tak. Noen typer lav kan være riktig vakre å ha på taket, men også disse ka.


Har fått et tips om kobberskinner på toppen av mønet. Jeg har hørt at det trolig har sammenheng med forurensningen som har økt med tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.