tirsdag 22. september 2015

Åpen grillhytte

Nå er det tid for åpen grillhytte i Skipsfjorden. Nordkapp og omegn turlag vil åpne grillhytta i Skipsfjorden søndag, 26. Velkommen på hyggelig søndagsbesøk i grillhytta i Skipsfjorden mellom kl.

Nordkapp og omegn turlag inviterer på varm hytte, nytrekt turkaffe og . Nordkapp og omegn turlag inviterer til åpen grillhytte i Skipsfjorden friluftsområde hver søndag frem til påske mellom kl. Nordkapp og Omegn Turlag; Turområde: Nord-Norge, Finnmarkskysten. Velkommen til åpen grillhytte i Skipsfjorden friluftsområde hver søndag 12.

Nordkapp og omegn turlag inviterer til åpen grillhytte i Skipsfjorden på Palmesøndag fra kl. Nordkapp Menighet arrangerer denne søndagen . Omegn Turlag; Turområde: Nord-Norge, Finnmarkskysten. Velkommen til åpen grillhytte i Skipsfjorden friluftsområde hver søndag fra 12.


Jeg foreslår at det burde vurderes å skaffe og bevilge penger for å bygge eller kjøpe en grillhytte . See more of Grillhytte - Arctic Finland House Norge by logging into.

Handelsmessa er åpen for bedrifter og leverandører som ønsker . Kun 2590-, Mer info om Viking Grillhytte m². Viking Grillhytte m² med m² tilbygg. Kun 2900-, Mer info om Viking Åpen grillhytte m² . Det finnes også en åpen grillhytte og utedo langs ved veien der kassen er. Det er dårlig med parkeringsplass på Bensnes (ca 3-biler).


Utviklingslaget i Ramfjord åpnet torsdag en ny grillhytte til glede for alle innbyggerne i bygda. Langs lysløypa, ved tunet kalt Skauen på Hvalstjern er det både grillhytte og. Det er en skihytte noen km fra Hvalstjern, men denne har ikke vært åpen de siste . Gratis bevertning; Konsert med Kristel Sørgård m. Skiløype km oppkjørt til klassisk og fristil.


Siden det ikke hjelper å ha døre til grillhytta åpen så kan jo ikke problemet være. Har hjemmebygd grillhytte på 3xmeter nede ved sjøen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.