mandag 20. april 2015

Vegghengt skap

Har plass til 1DVD filmer: i hver hylle. Er ca cm langt, 2cm dypt og cm høyt. Leveres i hvitt, lys grått eller mørk grått.

Leveres som standard i hvitt lys grått og antrasitt. Ikeaskap, to år gammelt, med hyller og to skapsdører. Min sønn har hatt det på rommet, men det er ikke plass til å henge det opp.


Stort vitrineskap i gråbrunt tre og sorte metalldører.

Finner bare bestå fra ikea, men når jeg leste om bestå produktene så står det . Kompakt veggskap fra Vitra i hvit laminat. Døren vippes oppover og innover i skapet og kan bli . Varenr: 2736 Produkt navn: Vegghengt skap B:100cm H:54cm, Produkt beskrivelse: Bøk, Produkt info: Skapreolene er utført i bøkefiner med massive kanter . Romantisk vegghengt skap i fransk hvit og med mange detaljer. BoMann Møbelinnredning; Norscan Kurvsystem; Norscan Vegghengt Innredning; Walk-In; Innredningspakker; PAKKETILBUD. Lugano vegghengt skap med drop down dør, produktet er tilgjengelig i forskjellige farger. Montana vegghengt skap med Juul 9foran.


Et vegghengt toalett gir større gulvareal som bidrar til romfølelsen. Ledig plass over toalettet kan utnyttes til hyller eller skap. Et vegghengt toalett tar mindre plass og skaper større romfølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.