mandag 20. april 2015

Utvendig bod

MEGET INNHOLDSRIKE SELVEIERLEILIGHETER MED CARPORT OG UTVENDIG BOD. Se de inspirerende forslagene fra Gjør Det Selvs lesere. Det enkleste å montere er en bod som består av ferdige elementer.

Meget sentralt beliggende i utkanten av Arendal sentrum. Eiendommen ligger bak gamle Falken i Torsbudalen. Kort vei til butikk, bussholdeplass, barnehage, . I prisen inngår ferdig hus med tomt, graving, grunnmur.

Vi tar forbehold om prisendring og feil i prospektet. Kunden lurte på bod fra et lokalt byggevarehus. Vi bygget på stedet billigere, og med mye.


Dette er en variant i Hedda-serien som i tillegg til karnapp har en praktisk utvendig bod. I denne villaen får du overbyggd inngangsparti, og fra stuen har du . Innvendig gulv mål 3x 2cm; Utvendig mål 3x 2cm; Høyde i front ca. Praktiske leiligheter med carport og utvendig bod.


Flotte leieligheter beliggende i like ved sentrum av Straumen. Både utvendig og innvendig er bustaden prega av eit moderne formspråk med reine linjer og praktiske.

Bustaden har og ei praktisk utvendig bod på kvm. Romslig hems, overbygget inngang og utvendig bod. Utvendig bod skal være minst kvadratmeter stor.


Adkomsten kan være fra det fri, fra et vindfang, eller fra fellesarealer. Vi har kjøpt en bolig som har en utvendig bod. I denne boden er det kun veggen mot naboen som er isolert, med steinull. Tomter, Hobøl - Leilighet med meget god standard. Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess . I tillegg disponerer boligen en utvendig bod på kvm.


Jeg har bygget ny kombinert garage og bod til Motorsykkelen og har.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.