onsdag 15. april 2015

Sveiserobot

Sveiserobot - automatisering, automasjon, offshore, elektronikk, byggautomatisering, konstruksjon, strømforsyninger, rehabilitering - Finn firmaer, adresser, .

På grunn av fortsatt økt etterspørsel og rekordstore ordreresever har vi tegnet kontrakt på nok en sveiserobot av typen Kuka KR 16L6. Ikke alle roboter er høyteknologiske vidundere. Hans Fengbot er stasjonert i Det ville vesten, forkledd som møkkete gullgraver.


På grunn av økende oppdragsmengde søker vi etter operatør til vår sveiserobot!

Arbeidsoppgaver: Jobbe etter arbeidsinnstruks, tegnigner og prosedyrer for . EXPO-nummer: E46; Forfatter(e): Sindre Clausen, Stian Berntsen, Ole Kristian Vada, Andreas . Sveiserobot Klikk for full størrelse… — Størrelse:: 55. Sveiserobot ABB IRB 2400L levert av Robot Norge AS. I 20fikk vi installert sveiserobot, og har etter dette brukt tiden flittig til å lære oss ny teknologi og er nå . BrandABB Robotics ESAB Sveiserobot; ModelFT3044-5A; Year modelUnknown; Chassisnumber . Vår kunde er lokalisert i en av Trondheims nabokommuner og er en veletablert bedrift med godt etablerte produkter innen maskiner og utstyr . Rett Bemanning AS, 60Ålesund StepStone, 4. Vi er ledende leverandør i Norge på dette området, og har levert løsninger til en rekke norske industriebedrifter - som Kvernelan Duun Industrier og Ekornes.

Vis alle brukte Abb Robotics Esab Sveiserobot annet annonser til salgs sortert etter modell. Kontakt selgeren av Abb Robotics Esab Sveiserobot annet direkte. Sveiserobot – ny dyktig medarbeider hos Bedsted Industi.


En ny sveiserobot, som jobber praktisk talt som en sveiser av kjøtt og blo er blitt . Like før nyttår ankom vår nye sveiserobot. Anlegget leveres av RobotNorge og vil settes i drift i løpet av vinteren 2005. Anlegget vil erstatte vår gamle robot, samt . ER DU SVEISER MED ERFARING FRA PROGRAMMERING AV SVEISEROBOT?


For å lese mer om stillingen trykk her. IGM designer og produserer roboter spesielt designet for sveising- Dette er en sveiserobot ! Se videoklipp i kollonnen til høyre for en rask IGM presentasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.