onsdag 15. april 2015

Skumringsrele utendørs

Armaturen har en integrert LED med 0timer leveti og har en varmhvit fargetemperatur (3000K). Svart Skumringsrele Vegglykt Vegglampen Nemi med innebygd skumringsrele er. Skumringsrelé for påveggsmontering for automatisk inn- og utkobling av … 1.

FCL, type SE 04 er beregnet til styring av alle typer utendørs …. Et elektronisk skumringsrelé er en automatisk av- og på-omkobler for glødelys og lysrør. Beregnet til styring av alle typer utendørs belysningsanlegg, som f. Våre LED lamper kan spare deg 65-9 strøm på belysning.

Se Vårt store utvalg LED lamper på LEDpunkt. Rimelig men god bevegelsesensor til 12Volt. Med skumringsrelè og trinnløst justerbar timer. SKUMRINGSRELE MED TIMER, HAGEBELYSNING MAX 1WATT.


Et komplett utendørs belysningssystem for gjør det selv kundene. IPCE LED ikmounting_surface_wall_down hit hst. Dekorativ lyskaster for innendørs og utendørs bruk . Vi har et stort utvalg av utendørs belysning som taklamper, vegglamper, arbeidslamper, portstolper, lyktestolper, hagelys og andre utelamper . Lysrelé och skumringsrelé er system for lysstyring som konverterer nye eller eksisterende armaturer til automatisk belysning .

Utendørs veggarmatur med LED og skumringsrelé. Last ned vår Easy LED produktarkserie og bli inspirert av LED belysning for utendørs bruk. Modulen kan monteres både innendørs og utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.