onsdag 15. april 2015

Jump starter clas ohlson

Ovnene til Tylø kommer fra kW til kW. Det lille, men effektive aggregatet Harvia Delta er en høyeffektiv badstuovn for. Innebygget effektregularing Effekt: kW Anb.

Vi har et år gammelt hus, og har endelig tenkt på å installere en badstuovn, rommet er 10m3. Har sett på noen ovner som er - kW. Planlegg godt i forkant, og få en mentalhygienisk opptur når du er ferdig. Hver badstueleveranse inneholder badstuovn, pipe, benker og stein for .

En passende størrelse på steinene er 4–cm i diameter. Varmen Nivået kan mer presist kontrollert, og badstuen kan få formidably varm hvis en badstuovn av riktig størrelse er installert. Badstuovnen er produsert av materiale av høy kvalitet og blir produsert i Finland.


Vi leverer også beskyttelsesplater i lakkert sort stål i størrelse 8x 10mm til kr. Badstuovn for separat betjeningspanel, Tylø. Käpälä-stemplet i bjørnelabbens naturlige størrelse blir gravert i bygningens. Wild med stempel: Vedfyrt badstuovn med pipe, med eller uten vannvarmere, . Badstuovn bør monteres på samme vegg som døren.


Lufteventil monteres på motsatte vegg høyt oppe.

Ventil for luft inn monteres bak ovn og . Eco er en kraftig ovn på 6kW for familiebadstuen. Badstueovnen er utført i høyeste Harviakvalitet, med teknikk i toppklassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.