fredag 24. april 2015

Krampepistol

En brukervennlig krampepistol med enkel mating av kramper. Leveres med panelfot, beskyttelsesbriller, sekskantnøkler, smøreolje og maskinkoffert. Hei, skal montere en del MDF plater snart, og er på utkikk etter krampepistol.

Prisgunstig og brukervennlig krampepistol. JK10-6er et ergonomisk utformet verktøy med en lang smal nese og et magasin som lastes nedenfra. Et pålitelig og robust verktøy som krever minimal . JK20-6er et pneumatisk, svenskprodusert profesjonelt verktøy for møbelindustrien. Dette enkeltskuddsverktøyet er spesielt egnet for arbeid med møbeltrekk . JK24-6er et pneumatisk, svenskprodusert profesjonelt og meget effektivt verktøy for møbelindustrien. Dette enkeltskuddsverktøyet er egnet til å stifte brett på . Gassdreven krampepistol for festning av trådhegn mm.


Perfekt til de krevende oppgaver, helt uten kompressor og slange. Krampepistol for profesjonell bruk av 100-kramper; Kraftig og velbalansert; Justerbart innslag for perfekt resultat; Serieskuddsavtrekker; Hurtigklemme i front . Har lyst på gassdrevet krampepistol til å sette opp gjerde med. AT2550A KRAMPEPISTOL Rask og sterk krampepistol. DST221Z KRAMPEPISTOL Krampepistol med ulike dybdejusteringer.


Brukervennlig og stabil krampepistol som egner seg godt til sammenføyning av skaprygger, skuffer, møbler m. Velbalansert, sterk og funksjonell krampepistol for profesjonell bruk med 500-kramper. Ergonomisk utførelse og lav vekt(kun kg). Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp krampepistol billig i nettbutikkene. Spikerlengder: - mm Magasinkap: 1stk.


Krampepistol for festing av kramper i isopor ved legging av gulvvarmerør - Til vannbåren gulvvarme. Vedlikeholdsfri krampepistol; Utblåsning bak fører luften vekk fra bruker; Anti-merke spiss forhindrer skader på oveflaten. Kramper til krampepistol 4x6x18xmm. Hjem ByggJernvareSpiker og stifterKramper til krampepistol 4x6x18xmm. Profesjonell krampepistol som gjør din arbeidshverdag enklere, kan du nå leie hos Utleiesenteret.


Paslode Impulse Krampepistol IM2S(25-50mm).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.